ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρανιέρι: «Η απόλυση από τη Λέστερ το μεγαλύτερο σοκ της καριέρας μου»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε για την απόλυσή του από την Λέστερ στα μέσα της σεζόν, εκφράζοντας την έκπληξή του για το γεγονός αυτό.

Έχει περάσει ένας μήνας από την αιφνιδιαστική απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της Λέστερ, αλλά ο ίδιος δείχνει να μην το έχει ξεπεράσει, με βάση τα όσα δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «GazzetadelloSport».

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε: «Σκεπτόμενος την απόλυσή μου από τη Λέστερ, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η έκπληξη που αισθάνθηκα και όχι κάποια πικρία για την εξέλιξη αυτή. Έχω περάσει πολλά στην καριέρα μου, έχω δει πολλά, όμως ποτέ δεν με εξέπληξε τόσο πολύ όσο αυτή η απόλυση. Ήταν ένα σοκ, όμως σε αυτή την εποχή είναι πλέον κομμάτι του ποδοσφαίρου κάτι τέτοια».

Όσον αφορά τα αίτια της απόλυσής του αρκέστηκε να πει:«Μέχρι την ημέρα που θα εμφανιστώ στο ‘SkySports’, στις 10 Απριλίου, δεν θέλω να πω κάτι. Θεωρώ τίμιο να μιλήσω εφ όλης της ύλης στην Αγγλία, από τη στιγμή που στην Αγγλία συνέβησαν όλα» .

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέντευξή του, μιας και θα είναι η πρώτη φορά που ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού της Λέστερ θα ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την απόφαση απόλυσης, που προκάλεσε απορίες στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου.

To Top