Ρανιέρι: “Πραγματικός μαχητής ο Μουρίνιο, παιδί της Ρώμης ο Ντε Ρόσι”

H έξοδος του Ζοζέ Μουρίνιο από την Ρόμα δεν σόκαρε μόνο το φίλαθλο κοινό της ομάδας αλλά και αρκετούς συναδέλφους του, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να μην κρύβει τη στενοχώρια του αλλά παράλληλα να εύχεται κάθε επιτυχία στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Πριν από αρκετά χρόνια οι σχέσεις τους ήταν από τυπικές μέχρι ψυχρές όμως αυτό δεν ισχύει πλέον και τρανή απόδειξη είναι τα μελιστάλαχτα λόγια που είχε αφιερώσει ο Ζοζέ Μουρίνιο στον Κλαούντιο Ρανιέρι μετά από το θαύμα του Ιταλού στην Λέστερ με την κατάκτηση της Premier League το 2016.

Πλεον, μεταξύ τους υπάρχει ένας βαθύς αμοιβαίος σεβασμός και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα μετά από την απομάκρυνση του special one από την Ρόμα, με τον Ρανιέρι, που είναι δηλωμένος φίλαθλος των τζαλορόσι, να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

“Λυπάμαι για τον Μουρίνιο, η Ρόμα χάνει έναν πραγματικό μαχητή που είχε οδηγήσει τον σύλλογο στην κατάκτηση ενός διεθνούς τροπαίου και είχε κάνει κάθε ματς της ομάδας του να έχει sold out”, τόνισε ο Ρανιέρι στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Κάλιαρι με την Φροζινόνε, για να προσθέσει για τον Ντε Ρόσι:

“Τώρα έρχεται στην Ρόμα ο Ντε Ρόσι, που είναι παιδί της Ρώμης. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ντε Ρόσι, να κατακτήσει ως προπονητής όσα κέρδισε ως ποδοσφαιριστής”.

To Top