Ραντεβού για… “κυνήγι” της νίκης και της αντεπίθεσης!

Μετά από επτά μήνες (παρά πέντε μέρες) ο Άρης θέλει να πανηγυρίσει σήμερα (PRESSARIS LIVE- 7.30μ.μ.) την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κίτρινοι γεύτηκαν την χαρά της νίκης στο «σπίτι» τους για τελευταία φορά στις 14 Απριλίου (σκορ 5-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης), αντιμετωπίζουν μεν αρκετά προβλήματα, αλλά έχουν τη θέληση και την πίστη να κάμψουν την αντίσταση των πράσινων.

« Σίγουρα μετά από δύο ήττες, δεν είμαστε στην καλύτερή μας ψυχολογική κατάσταση, αλλά κοιτάμε μπροστά και πάμε να παίξουμε τα παιχνίδια που έρχονται έτσι όπως πρέπει», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, συμπληρώνοντας: «Θα πρέπει να λειτουργούμε με το σκεπτικό πως κάθε ματς, είναι καινούρια ιστορία για τον Άρη».

Τη φιλοσοφία που επικρατεί στους παίκτες του Άρη περιέγραψε μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Νίκος Τσουμάνης τονίζοντας: «Ναι, μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν η ψυχολογία μας είναι λίγο πεσμένη, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε σ΄ αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι δύσκολο. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά».

Αγωνιστικά, ο Μιλίνκοβιτς μετράει την απουσία των Οικονομόπουλου, Έλσνερ, Ηρακλή, αλλά σχημάτισε ένα πλατύ χαμόγελο με την επιστροφή του Ουντότζι, ο οποίος θα αγωνιστεί στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Οι υπόλοιποι δέκα με τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσει ο Άρης είναι: Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Κύργιας, Παπαδόπουλος, Νταμαρλής, Τάτος, Σταυρόπουλος και Αγκάνθο.

To Top