Ραντεβού διακανονισμού 250.000 ευρώ με Βεργίνη, Τσαϊρέλη!

Οι διαπραγματεύσεις για διακανονισμούς οφειλών με παίκτες των περασμένων ετώων δεν σταματούν. Η βδομάδα στον Άρη ξεκινάει με το πολύ κρίσιμο ραντεβού του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη με τους εκπροσώπους των Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη, στους οποίους οφείλονται 250.000 ευρώ από την τελευταία διετία.

Ο Άρης θα προτείνει “κούρεμα” και αποπληρωμή σε βάθος 2-3 ετών τουλάχιστον και ευελπιστεί ότι θα τα βρει με τους δύο παίκτες για να κλείσει άλλη μια σοβαρή υπόθεση. Σημειωτέον ότι οι δύο παίκτες θα μπορούσαν να είχαν καταθέσει προσφυγή και εδώ και καιρό, αλλά δεν το έκαναν, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει πλέον μια καινούρια κατάσταση και έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια διακανονισμού των οφειλών.

Για τον Βεργίνη θα γίνει κουβέντα και για την επόμενη χρονιά, αν και είναι αρκετά δύσκολη η παραμονή του στην ομάδα, καθώς στόχος του παίκτη είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του μετά από υπόδειξη του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

To Top