ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραντεβού διοίκησης – Καμπερίδη και πρώτη κουβέντα (και) για τη νέα σεζόν

Η παρουσία του Σάββα Καμπερίδη στην τεχνική ηγεσία του Άρη και για τη νέα σεζόν θεωρείται δεδομένη, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι της ΚΑΕ επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας.

Ο 41χρονος προπονητής έχει ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του μια προεργασία σχετικά με τη νέα σεζόν και σχετικά με παίκτες που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ρόστερ. Δεδομένων των πολλών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο Άρης σε οικονομικό επίπεδο -λόγω και του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες- η έρευνα σε παίκτες χωρίζεται ακόμα και σε δύο λίστες: μία με ban και μία χωρίς ban.

Το αρχικό πλάνο είναι να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, όπως έχει αναφέρει ο κόουτς Καμπερίδης, είτε με την παραμονή (και ξένων) παικτών από το σημερινό ρόστερ, είτε και με την προσθήκη άλλων παικτών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και σήμερα, θα υπάρξει ένα ραντεβού μεταξύ του προπονητή και της διοίκησης για μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τη νέα σεζόν. Αναμένεται να γίνει μια κουβέντα για το ποια είναι τα δεδομένα σήμερα, τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή σεζόν και ποια είναι τα σχέδια και των δύο πλευρών, ούτως ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ένας προγραμματισμός για το «αύριο» της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση άπαντες, και όχι μόνο στον Άρη, περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και με ποιον τρόπο θα γίνει, καθώς αυτό θα καθορίσει και το μέλλον όλων…

To Top