ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού… Ευρώπης! Ο Άρης πανέτοιμος για νίκη “έξι” πόντων, ξεπερνώτας το εμπόδιο του Παναθηναϊκού ! (19:00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης πανέτοιμος να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού για τη νίκη “έξι” πόντων στο… ραντεβού της Ευρώπης! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα (19:00 – PRESSARIS LIVE) στο Κλεάνθης Βικελίδης και στη νίκη των κιτρινόμαυρων.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ, διψάει για την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.Μπορεί το ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος να είχε την… τρικλοποδιά του Μανούχου και του Καραντώνη, όμως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Σήμερα ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει ξεκάθαρα να αποκτήσει αυτός το πλεονέκτημα σε ότι αφορά την 4η θέση, κοιτώντας πάντα ψηλότερα, μια και αυτή δεν διασφαλίζει την ευρωπαϊκή έξοδο, όσο παραμένει ανοιχτό το θέμα του κυπέλλου, με την αθηναϊκή ομάδα, να είναι διεκδικήτρια.

Ο Άρης με μια νίκη… έξι πόντων θα αποκτήσει αυτό το πλεονέκτημα, φτάνοντας στους 48 κι αφήνοντας στους 43 τον Παναθηναϊκό. Ένα τόσο βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό πλεονέκτημα… Είναι κάτι που το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και δικαιολογημένα, μιλούν για μια νίκη κομβικής σημασίας, εφόσον επιτευχθεί.

«Όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση των πλέι οφ είναι σημαντικά και δύσκολα, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τερματίσουμε σε μία θέση που θα οδηγεί στην Ευρώπη, αυτός είναι ο στόχος μας. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι κομβικό για αυτόν ακριβώς το λόγο. Από εκεί και πέρα εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά σαν ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την απουσία του Μαντσίνι λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός μάχης τέθηκαν οι Λούμορ, Σάκιτς, Δεληζήσης λόγω ίωσης, καθώς και ο Μάνος, λόγω ενός χτυπήματος στον αστράγαλο. Την ίδια ώρα φώναξε παρών ο Ματέο Γκαρσία, απών λόγω πένθους από την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Πάλμα, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ, Ασλανίδης.

Με αρκετές απουσίες ο Παναθηναϊκός (Βέλεθ, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Γκατσίνοβιτς, Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ) έρχεται σήμερα αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη χωρίς να ανακοινώσει αποστολή.

Διαιτητής: Ταμάς Μπόγκναρ (Ουγγαρία).

Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου).

4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

VAR: Γκουστάβο Κορέια (Πορτογαλία).

AVAR: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου).

Παρατηρητής: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας)

To Top