ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού Καρυπίδη με Ντιγκινί, ξεκαθαρίζουν όλα

Στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Άρη για το θέμα του Ντιγκινί!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το διαζύγιο με τον Πλατέλλα και το ναυάγιο μιας συμφωνίας του Νικολά Ντιγκινί με την Χάποελ Τελ Αβίβ, έβαλε τον Άρη στην τελική ευθεία για να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Γάλλου μέσου.

Όπως είναι γνωστό, ο Ντιγκινί είχε βρεθεί με το ένα πόδι στο Ισραήλ, όμως η Χάποελ Τελ Αβίβ οριστικά απέσυρε το ενδιαφέρον της ανακοινώνοντας μάλιστα ότι δεν προέκυψε συμφωνία στο οικονομικό.

Η εξέλιξη αυτή έβαλε στο παιχνίδι και πάλι τον Άρη, για έναν παίκτη που θέλει ο Πάκο Ερέρα και έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Με τον πρώτην παίκτη του Ατρομήτου, αναμένεται να έχει σήμερα ή αύριο συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην Αθήνα, εκεί όπου βρίσκεται ο μέσος από την Γαλλία.

Ο Άρης θα καταθέσει την τελική του πρόταση και θα περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη, με την φιλοδοξία να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

To Top