Ραντεβού… κορυφής στις Σέρρες (PRESSARIS-LIVE)!

To εμπόδιο του Πανσερραϊκού θέλει να ξεπεράσει σήμερα (15:00 PRESSARIS-LIVE) ο Άρης που φιλοξενείται στις Σέρρες για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Οι “κίτρινοι” με τον κόσμο στο πλευρό τους στοχεύουν σε τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να αυξήσουν την διαφορά από τους Σερραίους.

Ο Πάουλο Κάμπος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, έχει στη διάθεση του όλους τους διαθέσιμους παίκτες για να καταστρώσει τα πλάνα του που θα τον οδηγήσουν στην 6η σερί νίκη του Άρη με τον ίδιο στον πάγκο.

Μοναδική απουσία αυτή του νεαρού Μαζουλουξή που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Λιόνης, Ντούνγκα

Οι σκέψεις του Κάμπος για την ενδεκάδα

Καμία σχέση το παιχνίδι της Τετάρτης με το αυριανό και για τον λόγο αυτό ο Πάουλο Κάμπος αναλογιζόμενος την κρισιμότητα του παιχνιδιού επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τους παίκτες που επί των πλείστων “έχτισαν” το νικηφόρο σερί της ομάδας.

Ο Καρατζιοβαλής επιστρέφει αντί του Μπαϊμάκη στα γκολποστ της ομάδας. Γιαννίτσης καιΦερνάντες κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Λιόλιο (αριστερά) και Γκίνο (δεξιά) να τους πλαισιώνουν. Σταθερό και το δίδυμο στα χαφ με τους Γκόλια και Προβατίδη να αναλαμβάνουν τον ρόλο του συνδετικού κρίκου άμυνας και επίθεσης. Στο αριστερό άκρο ο Σουνάς, δεξιά ο Ατματσίδηςκαι στην κορυφή της επίθεσης το μόνιμο δίδυμο των Πόι και Καπνίδη.

 

 

To Top