Ραντεβού με Αναστόπουλο και άλλα ονόματα προπονητών που υπάρχουν στη λίστα

Τις τελευταίες ώρες και ενώ όλα είναι ρευστά στον Άρη μετά τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή, δρομολογούνται οι πρώτες επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων με τους προπονητές που έχει αυτή τη στιγμή στη λίστα του, την ώρα πάντως που κανείς δεν γνωρίζει εάν θα συνεχίσει ή όχι!

Το πρώτο από αυτά τα ραντεβού θα είναι με τον Νίκο Αναστόπουλο,το οποίο έχει προγραμματιστεί για σήμερα αργά το απόγευμα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Σάκη Τσιώλη και Αλέκου Βοσνιάδη. Η περίπτωση του Καρδιτσιώτη τεχνικού συγκεντρώνει τις περισσότερες δυσκολίες, καθώς όπως έχει τονίσει στο στενό του περιβάλλον ο ίδιος δεν θέλει να εργαστεί το διάστημα αυτό, ενώ υπάρχουν και φήμες ότι τον προσέγγισε μεγάλη ομάδα της Αθήνας.

Το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αν και υπήρξε επαφή του Γαλανού με τον πρώην τεχνικό της Λάρισας.

To Top