Ραντεβού με Ερασιτέχνη”! Γαλανός: “Είμαι παρών, θέλουμε να μείνουν Καλαϊτζίδης και παίκτες, δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο”!

Η επικύρωση της συμμετοχής του Άρη στη Football League 2 φέρνει τον σύλλογο σε μια… κούρσα με αντίπαλο τον χρόνο! Ήδη, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη καλούνται να φέρουν εις πέρας το δύσκολο κομμάτι της “επόμενης μέρας” και το ποιοι θα αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας στα χέρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη υπήρξε τηλεφωνική επαφή με τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος επέστρεψε από τη Βαρκελώνη στη Θεσσαλονίκη. Στόχος να κλειστεί ραντεβού την Τρίτη για να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να δοθεί το χρίσμα και να υπάρξουν συζητήσεις με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τους παίκτες, αλλά και να γίνουν μεταγραφές.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, εάν υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να μπουν στον σύλλογο, αυτές τις δύσκολες και δραματικές ώρες.

Σε επικοινωνία του PRESSARIS με τον Γαλανό λίγο μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης, ο τελευταίος τόνισε χαρακτηριστικά: “Είμαι παρών στις εξελίξεις του Άρη. Δυστυχώς χάθηκε χρόνος, για να φτάσουμε στο σημείο που λέγαμε πριν από δυο μήνες” για να υπογραμμίσει:

“Εφόσον πάρουμε το πράσινο φως από τον ΑΣ Άρης, είμαστε διατεθειμένοι να κρατήσουμε τον Καλαϊτζίδη και τους παίκτες και εγγυόμαστε για τα χρήματα που είχαν υπογράψει. Δεν θέλουμε να φύγει κανείς. Δεν θα χάσουν χρήματα και θα έχουν την ιστορική ευκαιρία να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια. Πρέπει όμως να γίνουν και μεταγραφές. Δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο…”.

To Top