ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ραντεβού με Καρυπίδη για να κλείσουν οι υποθέσεις Τάτου, Ίλιτς και Γιώρη ενόψει αδειοδότησης

Καθοριστικό ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες για να κλείσουν οι υποθέσεις Τάτου, Ίλιτς και Γιώρη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο Τάτος που αγωνίζεται πλέον στην τουρκική Ελάζιγκσπορ- εξουσιοδότησε, όπως προέκυψε, τον δικηγόρο του Πάρη Ατλαμάζογλου να προχωρήσει τη διαδικασία για να κοινοποιηθεί διαταγή πληρωμής 42.000 ευρώ πλέον εξόδων και τόκων για οφειλές του 2017, από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο ίδιος ο δικηγόρος εκπροσωπεί και τους Μπράνα Ίλιτς και Γιάννη Γιώρη, προς τους οποίους υπάρχουν εκκρεμότητες, οι οποίες πρέπει να κλείσουν ενόψει της αδειοδότησης.

Χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Καρυπίδη-Ατλαμάζογλου και υπάρχει θετικό κλίμα για να κλείσουν τα θέματα, όπως έκλεισε και του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος έχει εξοφληθεί μέχρι 31/12/2017 και απομένει μόνο μια δόση 20.000 ευρώ μέσα στον Ιανουάριο, αλλά αυτήν δεν επηρεάζει φέτος το θέμα της αδειοδότησης.

Όπως υποστηρίζουν άλλωστε στην Αλκμήνης, δεν τίθεται θέμα ανησυχίας στην υπόθεση, καθώς θα τακτοποιηθεί άμεσα. Μάλιστα, κύκλοι της ΠΑΕ, αναφέρουν ότι άπαντες είναι εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του πρώην παίκτη του Άρη, καθώς μιλούν για αχαριστία.

Κι αυτό γιατί ενώ από τη μία ο παίκτης μιλάει με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τονίζει πως δεν υπάρχει θέμα, πράττει αντιστρόφως ανάλογα, πιθανότατα παρασυρόμενος απο τρίτους, όπως υποστηρίζουν οι «κιτρινόμαυροι».

To Top