ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραντεβού… νίκης για τα γενέθλια του Άρη κόντρα στον Ιωνικό (17:00-PRESSARIS LIVE)

Tη νίκη εορτασμού για τα 109 χρόνια του συλλόγου θέλει σήμερα ο Αρης κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας για να δώσει τη λάμψη που πρέπει (17.00, PRESSARIS LIVE) σε ένα κατάμεστο Παλέ!

Ο Αρης  ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για  αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, σε μία αναμέτρηση η οποία διεξάγεται ανήμερα της συμπλήρωσης 109 χρόνων ζωής του Αρη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση βίντεο.

Απών ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος έχει υποστεί διάσειση και δε θα αγωνιστεί. Ο Τζος Χάγκινς και ο Ίσμαελ Σανόγκο ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η ΚΑΕ Άρης είναι στους ρυθμούς του αγώνα με τον Ιωνικό με δυο μηνύματα. Πρώτα απ’ όλα για τα εισιτήρια του αγώνα, για τα οποία έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ.

Παράλληλα, ενημέρωσε και τον κόσμο της ομάδας, ότι μετά τη λήξη θα ακολουθήσουν τα γενέθλια της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη σημερινή αναμέτρηση-γιορτή και νίκη για τα 109α γενέθλια της ομάδας!

To Top