Χωρίς κατηγορία

Πρώτη… πρόκληση και ραντεβού νίκης στη Ριζούπολη!

Το πρώτο ραντεβού του Άρη είναι γεγονός! Οι κίτρινοι ρίχνονται στη μάχη του πρώτου αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (7.15 μ.μ. PRESSARIS-LIVE).

Είκοσι παίκτες πήρε στην πρώτη αποστολή της χρονιάς ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν, Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Απόλλων

Με τέσσερα προβλήματα θα υποδεχτεί τον Άρη ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας την Κυριακή, στο πρώτο ματς στα μεγάλα «σαλόνια», ύστερα από 13 χρόνια.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δε θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κανακούδη, Ζουέλα, Μπάρκογλου και τον τιμωρημένο Αργυρόπουλο.

Μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 19 ατόμων, την οποία αποτελούν οι: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζος, Γουμάγιας, Διαμάντης, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Μίνγκας, Δημογιάννης, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Γκουέλα, Χατζηζήσης.

Ο διαιτητής

Ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας κληρώθηκε να διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Βοηθοί του Κομίνη θα είναι οι Τάτσης (Ηπείρου) και Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), τέταρτος ορίστηκε ο Ντίτσιος (Πρέβεζας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

 

 

To Top