ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ραντεβού στην Κύπρο του Άρη με ΑΠΟΕΛ για τον Αλ Τάμαρι

Συνάντηση στην Κύπρο για το ενδεχόμενο απόκτησης του Αλ Τάμαρι θα έχει ο Άρης, καθώς γίνεται μία προσπάθεια για τον Ιορδανό ποδοσφαιριστή.

Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε εξ΄αρχής, περίπου 2.000.00 ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή (το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι του 2021), ωστόσο, αυτή η πρόταση δεν ήρθε ποτέ.

Υπό τον φόβο ο παίκτης να χαθεί χωρίς κέρδος για τους Κύπριους (καθώς τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου θέλει), θα υπάρξει συνάντηση ανθρώπου των “κιτρινόμαυρων” με την πλευρά της ομάδας από την Λευκωσία. Άλλωστε, η “τιμή” του πλέον έχει πέσει σημαντικά, καθώς οδεύουμε προς το τέλος των μεταγραφών.

Ο Άρης θα κάνει την προσπάθειά του για έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύει ότι μπορεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στα άκρα της επίθεσής του.

Με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια, σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ είναι διεθνής και με την εθνικής Ιορδανίας όπου σε 32 συμμετοχές σημείωσε επτά γκολ.

Ωστόσο, έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη δείχνει και η Λέουβεν από το Βέλγιο, η οποία είναι αποφασισμένη να τον αποκτήσει από το ΑΠΟΕΛ.

 

 

 

 

To Top