ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ραντεβού στην Πάτρα με το Basket Αγάπης

Το BASKET ΑΓΑΠΗΣ συνεχίζει το ταξίδι του στις πόλεις της STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE, με την Πάτρα να αποτελεί τον τρίτο σταθμό της εκστρατείας που σκοπό έχει τη στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR, με την υποστήριξη του Προμηθέα Πάτρας, του Δήμου Πατρέων και της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, θα σας περιμένουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Κ.Γ.Δ. Τόφαλος από τις 10:00 π.μ. πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τις προσφορές σας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μητροπόλεως “Το κελάρι της αγάπης” και την Τράπεζα τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας BASKET ΑΓΑΠΗΣ, ο 16χρονος αθλητής των ακαδημιών της πατρινής ομάδας, Χρυσόστομος Σανδραμάνης θα σουτάρει τρεις βολές στο ημίχρονο του αγώνα. Για κάθε εύστοχη βολή του παίκτη, ο Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος, STOIXIMAN.GR θα προσφέρει ένα ποσό που θα διατεθεί στην αγορά τροφίμων. Στη συνέχεια, ο Κίκι Κλαρκ από τον Προμηθέα Πάτρας και ο Απόλλωνας Τσόχλας του ΠΑΟΚ θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και σε περίπτωση που ευστοχήσουν μία φορά το συνολικό πόσο θα διπλασιαστεί!

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας BASKET ΑΓΑΠΗΣ και σκόραρε το δικό σου τρίποντο με την υποστήριξη των αθλητών μας και την προσφορά σου σε τρόφιμα για τους συναθρώπους μας!

To Top