Ραντεβού στη… ΔΕΘ – Εγκαινιάζεται το περίπτερο του Άρη!

Ραντεβού στη ΔΕΘ για τον Άρη σήμερα το απόγευμα! Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εγκαινιάζει στις 7 το απόγευμα το περίπτερο της ΚΜΑ, το οποίο είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος και θα κόψει την εθιμοτυπική κορδέλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθεί στον Μπουτάρη, ως πρώτου πολίτη της Θεσσαλονίκη μια συμβολική πλακέτα δια χειρός του Αλέκου Αλεξιάδη της μεγάλης δόξας του κιτρινόμαυρου ποδοσφαίρου.

Χθες το απόγευμα τα μέλη του δ.σ. παρουσία του προέδρου του φορέα Πάνου Στεφανίδη, του αντιπροέδρου Βασίλη Φουρλίγκα, αλλά και των Δημήτρη Τατάκη, Άγγελου Μισιρλή, Θόδωρο Τανούλα και του Σταύρου Ιωάννου συζήτησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες των εγκαινίων, ενώ ενημερώθηκαν για τη μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει σημειωθεί, εκεί όπου χτυπάει δυνατά η κιτρινόμαυρη καρδιά τις τελευταίες μέρες. Το παρών έδωσε από πλευράς ΚΑΕ το μέλος Θωμάς Νικολός.

Παράλληλα, είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί και σήμερα επίσημα το βίντεο διάρκειας 15′ της ΚΜΑ σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κεχαγιά, το οποίο θα παρουσιάζει μια ιστορική αναδρομή με φωτογραφίες, βίντεο από το παρελθόν κτλ.

Το παρών αναμένεται να δώσουν παράγοντες και αθλητές του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

To Top