Χωρίς κατηγορία

Ραντεβού την Τρίτη για τις υπογραφές των εγγυήσεων με Κόκε! Τον περιμένουν στις 3 Ιανουαρίου

Ο Πάουλο Κάμπος έστειλε το μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποκτηθούν παίκτες μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα υπήρξε και νέα επικοινωνία με την πλευρά Κόκε και κλείστηκε το τελικό ραντεβού για την υπογραφή των εγγυήσεων που θα επικυρώσει την έλευση του Ισπανού επιθετικού.

Το ραντεβού κλείστηκε για την Τρίτη, προκειμένου να υπογράψει η πλευρά του Αρη τις εγγυήσεις και να επισφραγιστεί η επιστροφή του στην ομάδα. Όπως είναι γνωστό, οι κίτρινοι θα καταβάλουν το 30% της συμφωνίας σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί με την μορφή της μερικής εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στον παίκτη. Το ποσό που θα δοθεί στον ποδοσφαιριστή είναι της τάξης του 15% των συνολικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αφορά την τελευταία δόση του Ιουνίου.

Στο μικρό-κενό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να αποκτήσει τη δικαιοδοσία ο ΑΣ Άρης για την εκχώρηση, ο Γιώργος Γαλανός δεσμεύτηκε να δώσει προσωπική επιταγή.

Η συμφωνία αυτή αναμένεται να επισφραγιστεί την Τρίτη, με την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών και στη συνέχεια, ο Άρης θα περιμένει τον Ισπανό στις 3 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

 

To Top