ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ραντεβού Τρικάλων με τον Αντωνίου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα μετά τη μη ανανέωση συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη. Και σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, το Σάββατο (01/07) έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Ο 41 ετών τεχνικός οδήγησε πέρυσι τη Σπάρτη στην άνοδο στη Football League και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε έκανε μια αξιοπρεπή πορεία, αλλά αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που εμφανίστηκαν, είναι ένας από τους υποψήφιους να καθίσουν στον πάγκο του Άρη.

Όπως αναφέρει το FL News: “Το όνομα του Αντωνίου ενεπλάκη στον Άρη ως υποψήφιος διάδοχος του Νίκου Κωστένογλου, όμως η οι Θεσσαλονικείς έχουν καθυστερήσει να κλείσουν την υπόθεση λόγω και της προσφυγής του στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Έτσι, ο Λαρισαίος προπονητής θα συζητήσει με τα Τρίκαλα και αν επιτευχθεί συμφωνία, θα πιάσει δουλειά.

Στο παρελθόν ο Αντωνίου έχει εργαστεί σε Παναργειακό, Δωτιέα Αγιάς, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Κόρινθο, Καλλονή και Εορδαϊκό. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα τη σεζόν 2005-06 και 2006-07 στη Γ’ Εθνική”.

To Top