Ραντούλιτσα: Είπε «όχι» στην Euroleague για να συνοδεύσει ροκ μπάντα στην «Route 66»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα μπορούσε να βρεθεί φέτος στα παρκέ της Euroleague αλλά προτίμησε να γίνει μέλος ροκ μπάντας που θα βρεθεί στις ΗΠΑ!

Ο Σέρβος σέντερ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Προσοχή όμως: Όχι για να παίξει μπάσκετ, αλλά για να… συνοδεύσει μια ροκ μπάντα από τη Σερβία!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (που είχε περάσει τη σεζόν 2015-16 από τον Παναθηναϊκό) θα βρεθεί με το «Yu Grupa», ένα σερβικό ροκ συγκρότημα, στην Αμερική προκειμένου να… οδηγήσει ένα πούλμαν στην φημισμένη «Route 66» που συνδέει το Σικάγο με το Λος Άντζελες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο κιθαρίστας της μπάντας, Ζίκα Γέλιτς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πάμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου μαζί με μερικούς φίλους. Ανάμεσά τους και ο μπασκετμπολίστας Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θα έχει την ειδική αποστολή να οδηγήσει το πουλμανάκι. Όταν ήταν παιδί, είχε όνειρο να οδηγήσει φορτηγό. Οπότε το όνειρό θα πραγματοποιηθεί, έστω και κατά κάποιον τρόπο. Μερικοί από εμάς θα οδηγούμε και μοτοσικλέτες, αλλά όχι κάθε μέρα γιατί το ταξίδι είναι κουραστικό.»

Σύμφωνα με την «Mondo» ο 34χρονος Ραντούλιτσα είχε «κεντρίσει» το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν ωστόσο προτίμησε να κάνει κάτι… τελείως διαφορετικό στη ζωή του.

To Top