ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ραούλ Μπράβο: “Είμαστε Άρης, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς…”

Ο Ραούλ Μπράβο ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας στην Καρδίτσα, το μοναδικό τέρμα των “κιτρινόμαυρων”, αυτό της ισοφάρισης.

«Νομίζω ήταν ένα πολύ δύσκολος αγώνα, διότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν πολύ καλός και η αντίπαλη ομάδα έπαιξε με δύναμη και αμύνθηκε σωστά. Κάναμε ένα λάθος στο πέναλτι και μετά όλα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα για μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Ακόμη και ο ένας βαθμός είναι πολύ σημαντικός, από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ», είπε αρχικά ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα με τη Θεσσαλική ομάδα.

«Εχουμε καλή ομάδα. Το ρόστερ μας αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές και αν δεν παίξει ο ένας, θα παίξει ο άλλος. Δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει αυτό, τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Όταν διαθέτεις τόσο “πλούσιο” ρόστερ, όσο περισσότερο χρόνο έχεις στην διάθεσή σου να “δεθείς” ως σύνολο τόσο το καλύτερο», συνέχισε για να ολοκληρώσει: 

«Είμαστε Άρης, θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, όμως μετράει το πώς μπαίνεις στην αναμέτρηση και πως διεκδικείς να πάρεις τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα για αυτό».

To Top