ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ραούλ Μπράβο: “Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας στη Super League…”

O Ραούλ Μπράβο είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών του φετινού “κιτρινόμαυρου” ρόστερ που μέχρι στιγμής δεν έχουν χάσει λεπτό συμμετοχής.

Ο Ισπανός τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία media day του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία διεξήχθη σήμερα στο Δασυγένειο.

Αναλυτικά όσα είπε για…

… το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του μέχρι στιγμής στον Άρη: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά. Έχουμε 7 νίκες και μία ισοπαλία μέχρι τώρα. Δεν έχει σημασία αν μπαίνεις σε ένα γήπεδο που έχει χιλιάδες ανθρώπους στις κερκίδες ή λιγότερους. Σημασία έχει να νιώθεις ποδοσφαιριστής και να απολαμβάνεις το παιχνίδι».

… το αν το μέλλον του θέλει να είναι συνυφασμένο με τον Άρη: «Από τη στιγμή που ήρθα στην Γ΄Εθνική, θέλω να μείνω, να ανέβουμε για να δω καλύτερες στιγμές και φυσικά να την βοηθήσω να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ».

… το αν νιώθει ότι θέλει χρόνο να ξεκουραστεί: «Δεν με ενοχλεί γιατί ξεκουράζομαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Όταν έχεις έναν καλό προγραμματισμό, δεν σε ενοχλούν όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω».

… το αν θα έρθει σύντομα και το θέαμα: «Στους εντός έδρας αγώνες είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια τα γήπεδα είναι πιο σκληρά, πιο ξερά, δεν ποτίζονται σωστά και είναι πολύ δύσκολο να αποδώσουμε».

… το αν φταίνε κυρίως οι κακοί αγωνιστικοί χώροι, ενώ στην ομάδα υπάρχει πολύ ποιότητα:«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε με αντιπάλους που παίζουν το παιχνίδι της ζωής τους. Δεν γίνεται να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι με τέσσερα και πέντε γκολ διαφορά. Είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Για το αν έχει ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τους αντιπάλους, λόγω της μεγάλης καριέρας: «Νιώθω τον θαυμασμό. Είναι κάτι καταπλητικό. Μόλις τελειώνει το κάθε παιχνίδι έρχονται και μου δείχνουν τον θαυμασμό τους, με αποκαλούν παικταρά».

To Top