ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεάλ: Έδινε… χαρτάκι ο Φλορεντίνο Πέρεθ στον Μπενίτεθ;

Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει αποχωρήσει από τον πάκγο της Ρεάλ, αλλά φαίνεται και ότι όσο καθόταν σε αυτόν άλλος έκανε κουμάντο.

Κι όταν λέμε κουμάντο, εννοούμε στα αγωνιστικά της ομάδας… Αφεντικό, λοιπόν, κι εκεί φαίνεται πως ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος πολύ συχνά, ίσως συχνότερα από όσο θα έπρεπε και από όσο ορίζει ο ρόλος του, ανακατευόταν στα πόδια του Μπενίτεθ είτε κάνοντας παράπονα για παίκτες που χρησιμοποιούσε ή δεν χρησιμοποιούσε ο Ισπανός τεχνικός, είτε ακόμα και για αλλαγές που έκανε στη διάρκεια αγώνων.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι από την αρχή της σεζόν, ο πρόεδρος είχε ξεκαθαρίσει στον προπονητή ότι κάποιοι παίκτες θα πρέπει να παίζουν βασικοί και να βγάζουν όλο το ενενηντάλεπτο, βρέξει – χιονίσει. «Στη Ρεάλ τα πράγματα είναι εύκολα διότι έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Λοιπόν, τέρμα θα παίζει ο Ντε Χέα (σ.σ. ο οποίος ποτέ δεν αποκτήθηκε), ο Ντανίλο είναι το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο και μετά έχουμε Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Μπέιλ, Χάμες, Ρονάλντο και Μπενζεμά. Πανεύκολο» φέρεται να είχε πει ο Πέρεθ στον Μπενίτεθ λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ισπανό!

Τέλος, όταν ο Μπενίτεθ ζήτησε την απόκτηση σέντερ φορ, ο Πέρεθ του υπέδειξε να χρησιμοποιεί τον Ρονάλντο σε αυτή τη θέση…

Πηγή: sdna.gr

To Top