Ρεάλ: Έκλεισε η μεταγραφή του Ρίντιγκερ με 44 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια

rudiger

Ρεάλ και Αντόνιο Ρίντιγκερ έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει πλέον είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, με τον Γερμανό να λαμβάνει συνολικά για τέσσερα χρόνια στη Μαδρίτη 44 εκατ. ευρώ συν 8 εκατ. μπόνους υπογραφής.

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν μετρά τις τελευταίες του μέρες στο Λονδίνο, αφού το προσεχές καλοκαίρι θα μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γερμανό διεθνή, έδωσαν τα χέρια και πλέον το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να γίνει η ανακοίνωση από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μαδριλένικης εφημερίδας MARCA, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τις απολαβές του 29χρονου αμυντικού να ανέρχοντα σε 11 εκατ. ευρώ ετησίως συν τα 8 εκατ. ευρώ που θα λάβει ως μπόνους μεταγραφής.

Συνολικά ο Ρίντιγκερ αναμένεται να λάβει μέχρι το 2026 44 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 15 εκατ. θα δαπανήσει ο ισπανικός σύλλογος ως προμήθεια στον ατζέντη του.

Ο διεθνής Γερμανός ανήκει στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2017, όταν δηλαδή οι μπλε τον απέκτησαν από τη Ρόμα έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 197 παιχνίδια με απολογισμό 12 γκολ και 7 ασίστ.

 

To Top