Ρεάλ: Έχει διαθέσιμα 780.000.000 ευρώ σε περίπτωση αποβολής από το Champions League!

Στη Ρεάλ θεωρούν ορατό τον κίνδυνο αποκλεισμού από το Champions League ως αντίποινα της UEFA για την ESL και έχουν εξοικονομήσει 780 εκατομμύρια για να αποφύγουν την οικονομική κατάρρευση.

Μέτρα για να αποφύγει την οικονομική κατάρρευση σε περίπτωση αποβολής της από το Champions League φαίνεται πως έχει πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τη στιγμή που ο δικαστικός πόλεμος με την UEFA για τη δημιουργία της European Super League παραμένει ανοικτός, στην ισπανική πρωτεύουσα προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις!

Σε περίπτωση άλλωστε που το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δικαιώσει εν τέλει την UEFA, τότε η Ρεάλ μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με αποκλεισμό για τρεις σεζόν από το Champions League, κάτι που θα πλήξει σε σημαντικό βαθμό τα οικονομικά της.

Σύμφωνα με το ισπανικό «Vozpopuli» ωστόσο, οι άνθρωποι της Βασίλισσας έχουν προνοήσει, εξοικονομώντας το ποσό των 780 εκατομμυρίων ευρώ εφόσον η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφασίσει να τους επιβάλλει κυρώσεις λόγω της εμπλοκής τους στα σχέδια της ESL.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται στο τέλος του 2022 ή στις αρχές του 2023, με τις αποστάτισσες ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους) να ευελπιστούν πως θα δικαιωθούν απέναντι στην UEFA για να προχωρήσουν πλέον απρόσκοπτα στα σχέδια τους για τη νέα ευρωπαϊκή λίγκα.

To Top