Ρεάλ: Αποχωρεί τέλος της σεζόν ο Μαρσέλο, επιστρέφει στη Βραζιλία

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Μαρσέλο, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλουμινένσε.

«Διαζύγιο» έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας αναμένεται να πάρουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μαρσέλο. Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι δυο πλευρές δεν πρόκειται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους που εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, γεγονός που θα σημάνει και επίσημα το τέλος πολύπειρου αριστερού μπακ από τον σύλλογο της Μαδρίτης.

Τα περιορισμένα λεπτά συμμετοχής σε Ισπανία και Ευρώπη κάτω από τος οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι έχουν οδηγήσει τον Βραζιλιάνο στην απόφαση να μαζέψει τις βαλίτσες του στο τέλος της σεζόν, ενώ ανάλογη είναι και οι στάση των Μαδριλένων που για την ώρα δεν έχουν εκδηλώσει καμία προθυμία ανανέωσης με τον 33χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα πάντως με το σχετικό δημοσίευμα, το μέλλον του Μαρσέλο δεν πρέπει να θεωρείται αβέβαιο, καθώς φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πρώην του ομάδα, Φλουμινένσε προκείμενου να επιστρέψει στη Βραζιλία.

To Top