Ρεάλ: Η μαύρη λίστα έχει και μεγάλα ονόματα

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να βγάλει χρήματα τόσο για την ενίσχυσή της όσο και για να μπορέσει να ανασάνει οικονομικά και βγάζει στο σφυρί μία ενδεκάδα με αρκετά μεγάλα ονόματα.

Tα σενάρια για τους φευγάτους στη Ρεάλ Μαδρίτης ολοένα και αυξάνονται αφού πλέον έχουμε φτάσει σε μία ενδεκάδα η οποία φαίνεται έτοιμη να αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα. Μάλιστα, το τελευταίο δημοσίευμα της “Sport” βάζει και νέα ονόματα στη λίστα.

Στην κορυφή της βρίσκονται οι Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες. Μάλιστα, για τον τελευταίο υπήρξε πρόταση από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για μετακόμισή του στο Μαϊάμι.

Ακολουθεί, ο Μαριάνο που λαμβάνει 8.000.000 ευρώ μεικτά, ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί μόνο 65 λεπτά από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπραχίμ Ντίαθ ο οποίος έχει αγωνιστεί μόνο 170 λεπτά και αμείβεται με 7.000.000 (επίσης μεικτά) ευρώ ετησίως, ποσό που κοστίζει και ο Οντριοθόλα που αγωνίζεται δανεικός στην Μπάγερν.

Πιο σύνθετες είναι οι περιπτώσεις των δανεικών Ντάνι Θεμπάγιος και Βαγέχο – 6 εκατ. και 4 εκατ. ευρώ αντίστοιχα μεικτές ετήσιες απολαβές – αν και αμφότεροι είναι δύσκολο να επιστρέψουν στη Μαδρίτη την επόμενη σεζόν.

ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΣΕΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΡΙΤΣ

Το δημοσίευμα της “Sport” πρόσθεσε και τα ονόματα τριών ακόμα παικτών. Πρόκειται για τους Μαρσέλο, Μόντριτς και Λόυκας Βάθκεθ.

Τρεις περιπτώσεις διαφορετικές και με ιδιαίτερο βάρος για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη διοίκηση της ομάδας. Ειδικά οι δύο πρώτοι θέλουν να μείνουν, το έχουν πει, όμως η ηλικία τους (ειδικά του πρώτου που βαδίζει στα 35, ενώ ο Βραζιλιάνος είναι 32), αλλά και τα χρήματα που παίρνουν τους ανοίγουν την πόρτα της εξόδου.

Βέβαια, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα εξετάσει τις δύο αυτές περιπτώσεις στο μέλλον, αφού πρώτα θέλει να αδειάσει το ρόστερ από άλλους παίκτες που δεν παίζουν.

Ο στόχος της Ρεάλ είναι να εξοικονομήσει 75.000.000 ευρώ σε μισθολογικό επίπεδο από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών του τρέχοντος ρόστερ. Μέρος αυτού του ποσού θα διατεθεί για τους μισθούς ποδοσφαιριστών που θα έρθουν, ωστόσο η πολιτική των Μαδριλένων είναι να κινηθούν σε χαμηλότερα μισθολογικά επίπεδα για τους μέλλοντες νεοαποκτηθέντες.

To Top