Ρεάλ, Λίβερπουλ και Παρί στο κατόπι του 18χρονου Γιορό της Λιλ

Τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό της Λιλ, Λενί Γιορό, φαίνεται να παρακολουθούν Ρεάλ, Λίβερπουλ και Παρί, οι οποίες προετοιμάζονται για μεταγραφική μάχη το καλοκαίρι.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού βρίσκεται σε εξέλιξη στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, με τις Ρεάλ, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν κλειδώσει σε έναν κοινό στόχο!

Σύμφωνα με το «Telefoot», ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Λιλ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα και αναμένεται μεταγραφικός «πόλεμος» για την υπογραφή του.

Ο νεαρός Γάλλος πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στη θέση των στόπερ κι έχει καθιερωθεί ήδη στο αρχικό σχήμα της Λιλ, μετρώντας συνολικά τρία γκολ σε 22 συμμετοχές τη φετινή περίοδο.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα οι τρεις μνηστήρες έχουν στείλει πολλάκις σκάουτερ τους τελευταίους μήνες για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιορό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία της Ligue 1!

Οι Λιλουά άλλωστε δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν για ένα ποσό μικρότερο των 50 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Γάλλο μεταξύ άλλων να παρακολουθείται και από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης.

To Top