Ρεάλ Μαδρίτης: Έναν μήνα εκτός ο Αλάμπα, δέκα ημέρες ο Ροντρίγκο

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Ρεάλ στο μαδριλένικο ντέρμπι του Σαββάτου (25/2) με την Ατλέτικο.
Όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, τόσο ο Νταβίντ Αλάμπα, που αποχώρησε τραυματίας στο α΄ ημίχρονο του αγώνα με τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ», όσο και ο Ροντρίγκο, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ο Αυστριακός στον δεξιό δικέφαλο και ο Βραζιλιάνος στον αριστερό πυραμιδικό μυ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ισπανικών ΜΜΕ, το πρόβλημα του Αλάμπα είναι αρκετά σοβαρό και αναμένεται να χάσει περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει και από τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ (15/3), αλλά και από το “clasico” με την Μπαρτσελόνα (19/3). Ο Ροντρίγκο μπορεί να επανέλθει σε περίπου δέκα ημέρες, όμως σε κάθε περίπτωση θα λείψει από το ντέρμπι της La Liga με την Ατλέτικο και από τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, την επόμενη Πέμπτη (2/3).

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει για τα προσεχή ματς ούτε τον Φερλάν Μεντί, που παραμένει εκτός δράσης από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν υπέστη θλάση στο αριστερό πόδι. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ορελιάν Τσουαμενί, που έχασε τα τελευταία δύο ματς της ομάδας του λόγω ασθένειας.

To Top