ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα; Θρίλερ μέχρι τέλους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Μόνο οι δυο τους! Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πηγαίνουν… βαθμό βαθμό και φέτος κάτι που σημαίνει ότι το φινάλε της Πριμέρα Ντιβιζιόν θα είναι θρίλερ!

Στην κορυφή εδώ και αρκετό καιρό είναι η «βασίλισσα», με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην αρχή της σεζόν, αλλά και να ανακάμπτουν στη συνέχεια και εκμεταλλευόμενοι και τα στραβοπατήματα των «αιώνιων» αντιπάλων τους να τους πλησιάζουν στην βαθμολογία.

Η Σεβίλλη, που έδειχνε στο πρώτο μισό της περιόδου ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο μάλλον… ξεφούσκωσε κι έτσι έμειναν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, όπως και πέρυσι, να διεκδικούν μέχρι το τέλος (;) το πρωτάθλημα.

Θα χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές του Μαΐου για να μάθουμε αν ο τίτλος θα καταλήξει στη Μαδρίτη ή στη Βαρκελώνη; Είναι πιθανό, αν και ο Απρίλιος είναι μήνας κρίσιμος καθώς θα έχουμε και «clasico».

Στις 23 Απριλίου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά. Αν και οι δύο συνεχίσουν νικηφόρα μέχρι τότε, η Ρεάλ (που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο) θα έχει διαφορά δύο βαθμών. Με νίκη στο «clasico» και με δεδομένο ότι εκκρεμεί και ο αγώνας με τη Θέλτα φαίνεται να… τελειώνει κάθε συζήτηση και να πλησιάζει στο πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε τελευταία φορά τη σεζόν 2011-12!

Τι μένει, λοιπόν, για τους δύο διεκδικητές;

Ρεάλ Μαδρίτης – 1η θέση – 68 βαθμοί 

Λεγανιές (εκτός)

Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός)

Σπόρτινγκ Χιχιόν (εκτός)

Μπαρτσελόνα (εντός)

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (εκτός)

Βαλένθια (εντός)

Γρανάδα (εκτός)

Σεβίλλη (εντός)

Μάλαγα (εκτός)

*Εκκρεμεί και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα, που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Μπαρτσελόνα – 2η θέση – 66 βαθμοί 

Σεβίλλη (εντός)

Μάλαγα (εκτός)

Σοσιεδάδ (εντός)

Ρεάλ (εκτός)

Οσασούνα (εντός)

Εσπανιόλ (εκτός)

Βιγιαρεάλ (εντός)

Λας Πάλμας (εκτός)

Έιμπαρ (εντός)

To Top