Ρεάλ Μαδρίτης: «Αμφιλεγόμενες αποφάσεις μάς έκλεψαν τη νίκη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 με την Τζιρόνα στο «Μπερναμπέου» αλλά με πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Οι πρωταθλητές φωνάζουν για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο 80’, αλλά και για ένα ακυρωθέν γκολ του Ροντρίγκο στο 88’ για επιθετικό φάουλ.

«Αμφιλεγόμενες αποφάσεις μάς έκλεψαν τη νίκη», αναφέρει η ιστοσελίδα της Ρεάλ. «Στο πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Ασένσιο τα πλάνα δείχνουν πως η μπάλα βρήκε πρώτα στην κοιλιά του παίκτη, αλλά ο διαιτητής μετά από εξέταση του βίντεο το σφύριξε. Στο 89’ ο Ροντρίγκο σκόραρε, αλλά ο διαιτητής έκρινε πως υπήρχε φάουλ στον τερματοφύλακα», προσθέτει.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά θα το κάνω. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, αφού η μπάλα βρίσκει πρώτα στο σώμα του Ασένσιο. Είναι σφύριγμα-ανακάλυψη. Στο ακυρωθέν γκολ ο τερματοφύλακας δεν συγκρατούσε την μπάλα, αλλά αυτό είναι στην κρίση του διαιτητή. Δεν ξέρω αν οι αποφάσεις αυτές μας στέρησαν τη νίκη, αλλά σίγουρα επηρέασαν το παιχνίδι», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Ασένσιο, από την πλευρά του, με ανάρτησή του στα social media για την επίμαχη φάση του πέναλτι αναφέρει: «Αυτή η φάση είναι ορισμός για το ότι δεν υπάρχει χέρι, όπως μας εξήγησαν από την αρχή της σεζόν. Αυτό που έγινε ήταν απίστευτο».

To Top