Ρεάλ Μαδρίτης: Δύο χρόνια χωρίς μεταγραφές

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε ούτε τώρα μεταγραφή και το καλοκαίρι θα έχει κλείσει δύο χρόνια από την τελευταία της κίνηση ενίσχυσης, που ήταν η απόκτηση του Μεντί από τη Λιόν τον Ιούνιο του 2019.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κινήθηκε στο παζάρι για να φέρει νέα πρόσωπα, παρά μόνο έδωσε: Τον Γιόβιτς στην Άιντραχτ, τον Όντεγκαρντ στην Άρσεναλ, ενώ ο έσπασε ο δανεισμός του Κούμπο στη Βιγιαρεάλ με τον Ιάπωνα να καταλήγει στη Χετάφε.

Η επόμενη μεταγραφική περίοδος είναι αυτή του καλοκαιριού, τότε που οι “μερένγκες” θα έχουν κλείσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ολοκλήρωσαν μεταγραφή. Ήταν 12 Ιουνίου 2019 όταν απέκτησαν τον Μεντί από τη Λιόν αντί 48 εκατ. ευρώ. Ένα καλοκαίρι, βέβαια, στο οποίο η “Βασίλισσα” δαπάνησε 300 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, αφού τότε είχαν αποκτηθεί οι Αζάρ (100 εκατ. €), Γιόβιτς (60 εκατ. €), Μιλιτάο (48 εκατ. €), Ροντρίγκο (40 εκατ. €) και ο Μεντί.

Ο κορονοϊός και οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία οδήγησαν την ηγεσία της Ρεάλ στην απόφαση να μην μπουν στη διαδικασία μεταγραφών. Υπενθυμίζεται ότι το κλαμπ ανακατασκευάζει το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, έργα που κοστίζουν 575 εκατ. ευρώ. Από την ανακατασκευή η διοίκηση των “μερένγκες” προσβλέπει σε έσοδα 1 δις ευρώ ανά έτος, όταν οι οπαδοί επιστρέψουν στο γήπεδο.

To Top