Ρεάλ Μαδρίτης: «Εκλεισε τον Ντέιβις, στα 50 εκατ. ευρώ το deal»

Κοντά σε ένα σούπερ deal βρίσκεται ο Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμφωνία τεσσάρων ετών με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Οι δυο πλευρές ήταν κοντά και σύμφωνα με τη «SER» μπορούμε να μιλάμε σχεδόν για deal! Όπως τονίζεται, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε σε προφορική συμφωνία με τον αριστερό μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις.

Οι Βαυαροί έδωσαν «μάχη» για να τον ανανεώσουν, όμως ο διεθνής Καναδός αριστερός μπακ ήταν αποφασισμένος να μετακομίσει στη Μαδρίτη και όλα δείχνουν πως θα ικανοποιήσει την επιθυμία του. Ο 23χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας μέχρι το 2025, ωστόσο η «Βασίλισσα» θα δαπανήσει τα 50 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μπάγερν για να τον κάνει δικό της από το καλοκαίρι.

Ο Ντέιβις βρίσκεται στο Μόναχο από τον Γενάρη του 2019, όταν οι Βαυαροί τον αγόρασαν αντί 14 εκατομμυρίων ευρώ. Όλα αυτά τα χρόνια μέτρησε 180 εμφανίσεις, με εννέα γκολ και 28 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, τρία Super Cup Γερμανίας, δυο κύπελλα, Champions League, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και UEFA Super Cup.

Ο Καναδός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα κάνει τη Ρεάλ ακόμα πιο εκρηκτική. Τον Ντέιβις είχαν στη λίστα τους όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να διαλέξει τους Μαδριλένους.

To Top