Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος στόχος ο Εμπαπέ, εναλλακτική ο Χάλαντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει ιεραρχήσει τους μεταγραφικούς της στόχους για το επόμενο καλοκαίρι με τον Εμπαπέ να βρίσκεται στην κορυφή και τον Χάλαντ να είναι η εναλλακτική του.

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης να μην έκανε κάποια μεταγραφή έχοντας ως στόχο να πουλήσει για να καλύψει την πιθανή τρύπα από τον κορονοϊό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση των Μαδριλένων θα ακολουθήσει την ίδια μεταγραφική στρατηγική και το επόμενο διάστημα. Ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο σούπερ σταρ της Παρί έχει ενημερώσει τους Γάλλους ότι στο τέλος της χρονιάς θέλει να φύγει, κάτι που όλοι έχουν συνδέσει με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, οι Μαδριλένοι δεν παίζουν μόνοι τους στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Εμπαπέ έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ κι η Μπαρτσελόνα θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ειδικά αν ο Λιονέλ Μέσι αποχωρήσει από το σύλλογο.

Έτσι, στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη μία εναλλακτική στα σκαριά. Ποια είναι αυτή; Ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ο 20χρονος επιθετικός της Ντόρμουντ σκοράρει με τρομακτική συνέπεια και δεδομένα βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ.

Σε αυτή την περίπτωση οι Μαδριλένοι έχουν και έναν καλό σύμμαχο. Αυτός είναι ο Μάρτιν Όντεγκααρντ. Οι δυο τους είναι συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα της Νορβηγίας και έχουν εξαιρετική σχέση, οπότε εάν χρειαστεί μπορεί να πει και μια καλή κουβέντα στον φίλο του.

Όπως και να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για τη δική της μεταγραφική αντεπίθεση με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Όλα αυτά κορονοϊού επιτρέποντος βέβαια…

To Top