Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 1-1: Οι Λονδρέζοι ονειρεύονται τελικό! (videos)

Η Τσέλσι κατάφερε να πετύχει το γκολ που ήθελε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο Λονδίνο.

Στο 14ο λεπτό, η βαθιά μπαλιά του Αντόνιο Ρίντιγκερ στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ βρήκε τον Κρίστιαν Πούλισικ, που κοντρόλαρε, απέφυγε τον Κουρτουά και σούταρε σε κενή εστία (που έσπευσε να καλύψει ο Νάτσο, αντί να μαρκάρει τον αντίπαλό του) για το 1-0 της Τσέλσι.

Μπορεί ο Κουρτουά να δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά έπειτα από 6 ώρες και 47 λεπτά, όμως υπάρχει πάντα η επίθεση, στην οποία υπάρχει ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού. Ο Καρίμ Μπενζεμά πρώτα προειδοποίησε με ένα σουτ εκτός περιοχής στο δοκάρι και στη συνέχεια, στο 29ο λεπτό, ισοφάρισε με ένα κοντινό γυριστό, φτάνοντας τα 71 γκολ, όσα έχει στη διοργάνωση εδώ και μια δεκαετία ο Ραούλ.

Στα υπόλοιπα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε. Η Ρεάλ έπαιξε για το Χ και το πήρε, η Τσέλσι άρχισε να συμβιβάζεται με την ιδέα του ενός εκτός έδρας γκολ και αμφότερες έδωσαν ραντεβού την προσεχή Τετάρτη στο “Στάμφορντ Μπριτζ” για το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ (77′ Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο (77′ Ασένσιο), Μόντριτς, Κρος, Κασεμίρο, Βινίσιους (65′ Αζάρ), Μπενζεμά (90+3′ Ροντρίγκο).

Τσέλσι: Μεντί, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα (66′ Τζέιμς), Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Μάουντ, Πούλισικ (66′ Ζιγές), Βέρνερ (66′ Χάβερτς).

To Top