Ρεάλ: Ραντεβού Πέρεθ – Ζιντάν για το διαζύγιο

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (27/05) ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα συναντηθεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν με τον Γάλλο κόουτς να αποχαιρετά την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τυπικό μέρος του διαζυγίου ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να παιχθεί κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (27/05).

Ο Ζιζού θα συναντηθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους. Στη δεύτερη θητεία του στη Ρεάλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλαβε τους Μαδριλένους στις 11 Μαρτίου του 2019 και σε 114 ματς είχε 69 νίκες, 25 ισοπαλίες και 20 ήττες και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα.

Οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους και αυτό θα αποτυπωθεί στη σημερινή συνάντησή τους.

Η επόμενη ημέρα για Ρεάλ και Ζιντάν

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τις δύο πλευρές; Για την Ρεάλ έχουν ήδη ακουστεί αρκετά ονόματα. Ένα από αυτά είναι εκείνο του Αλέγκρι.

Ο Ιταλός κόουτς δέχτηκε το φλερτ από αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα ωστόσο τις αρνήθηκε όλες. Αυτό δείχνει ότι κάτι περιμένει και αυτό όπως όλα δείχνουν είναι η Ρεάλ.

Από την άλλη δεν αποκλείεται ο Ζινεντίν Ζιντάν να βρεθεί στην πρώην ομάδα του Αλέγκρι. Ο Ζιζού θεωρείται πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Γιουβέντους και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν άμεσα και σε αυτή την περίπτωση.

To Top