Ρεάλ: Τραυματίστηκε στο… σπίτι του ο Γιόβιτς εν μέσω καραντίνας

Δεν λέει να βρει την ησυχία του ο Λούκα Γιόβιτς. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος στα μέσα Μαρτίου έσπασε την καραντίνα και ταξίδεψε στη Σερβία για να βρεθεί στα γενέθλια της συντρόφου του, τραυματίστηκε καθώς έκανε ατομική προπόνηση στο σπίτι του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο τραυματισμός στο δεξί του πόδι τον αφήνει εκτός για δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι αποχαιρετά την τρέχουσα σεζόν (ακόμη δεν υπάρχει οριστικό χρονοδιάγραμμα, αλλά σύμφωνα με τον Χαβιέρ Αγκίρε η επιστροφή θα γίνει στις 20 Ιουλίου και η σεζόν θα τελειώσει στις 26 Ιουλίου).

Η αγωνιστική χρονιά δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί κι εν τέλει να ολοκληρωθεί πιο άσχημα για τον 22χρονο Σέρβο διεθνή επιθετικό. Ουδέποτε δικαίωσε τις προσδοκίες που δημιούργησε η απόκτησή του από την Άιντραχτ, ούτε φυσικά και τα 60.000.000 ευρώ που κατέβαλαν οι μερένγκες στην ομάδα της Φρανκφούρτης.

Είναι σαφές εδώ και καιρό ότι δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Ζινεντίν Ζιντάν και το ενδεχόμενο αποχώρησής κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο είναι κάτι περισσότερο από ορατό.

To Top