ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεκόρ καριέρας για τον μεγάλο άτυχο Ίσμαελ Σανόγκο

Ο Ίσμαελ Σανόγκο δεν εξελίχθηκε απλά σε έναν πυλώνα του επιθετικού παιχνιδιού του Άρη, μέχρι το σημείο που τραυματίστηκε, αλλά έφυγε από την Πυλαία με ρεκόρ καριέρας.

Ο φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» είχε 17 πόντους, βελτιώνοντας κατά πέντε την κορυφαία επίδοση του στη Stoiximan Basket League. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν εκείνο των 12 πόντων που σημείωσε δύο φορές στο περσινό Πρωτάθλημα, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Κολοσσό H Hotels και τον ΠΑΟΚ mateco.

Ο Σανόγκο έκανε την καλύτερη, βάσει του ranking, από τις 25 εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League. Είχε 17 στο σύστημα αξιολόγησης ξεπερνώντας το 16 που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels της περσινής σεζόν.

Ο φόργουορντ του Άρη Midea είχε 3/3 τρίποντα και ισοφάρισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος. Συνολικά τέσσερις φορές ως τώρα, υπήρξε επίδοση ανάλογη ή καλύτερη. Πριν το χθεσινό παιχνίδι ο Σανόγκο είχε 3/11 τρίποντα στις έξι πρώτες αγωνιστικές και 10/32 συνολικά στη Stoiximan Basket League.

To Top