ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεκόρ καριέρας και το καλύτερο παιχνίδι του Μποχωρίδη!

Σειρά επιτευγμάτων σημείωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στον χθεσινό αγώνα, με κορυφαίο όλων το καλύτερο στατιστικά παιχνίδι στην καριέρα του!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ξέχωρα από το ότι ήταν αυτός που σημείωσε τους τελευταίους τρεις πόντους του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και το έκρινε υπέρ του Άρη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του στην Basket League.

Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” σημείωσε την καλύτερη επίδοση του στο ranking, έχοντας 36 βαθμούς που αφενός του έδωσαν τον τίτλο του MVP της πρεμιέρας κι αφετέρου αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Συνολικά είχε 24 πόντους με 8/11 βολές, 5/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κόψιμο, 3 κλεψίματα, 9 κερδισμένα φάουλ και 2 λάθη σε 37’ συμμετοχής!

Το προηγούμενο καλύτερο, στατιστικά, παιχνίδι του, ήταν το περσινό κόντρα στην Κύμη στο “Nick Galis Hall” αφού είχε σε αυτό 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του Πρωταθλήματος.

Ο Μποχωρίδης έφτασε όμως και σε κάποια ακόμη επιτεύγματα μέσα από το ντέρμπι…

*Με τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο 19ος στην ιστορία του Άρη που έφτασε τα 300 στην Basket League.

*Με τους 24 πόντους του, έγινε ο 13ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και ο 13ος που έφτασε τους 800. Ξεπέρασε τον Κίκι Κλαρκ (785) και τον Σπύρο Μούρτο (797).

*Με τα έξι αμυντικά ριμπάουντ του, έφτασε τα 214 και μπήκε στην πρώτη 20άδα της σχετικής λίστας των “κιτρινόμαυρων” αφού προσπέρασε τον Τζέι-Τζέι Άντερσον που είχε 209 στη σεζόν 1992-93.

*Ακόμη ο Μποχωρίδης έγινε σήμερα ο 7ος πασέρ του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Με τις επτά ασίστ που είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ, έφτασε τις 192 και ξεπέρασε τον Βασίλη Ξανθόπουλο που είχε 189 στη διετία 2015-17.

To Top