ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεκόρ καριέρας στην Α1 για Μακ Νιλ σε ριμπάουντ και ασίστ

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ πλησίασε το τριπλ νταμπλ φίγκιουρ χθες στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, έκανε ωστόσο ρεκόρ καριέρας στην Α1 σε ριμπάουντ και ασίστ.

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ:

Αν κάποιος παίκτης έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στη χθεσινή νίκη του Άρη αυτός ήταν ο Τζέρελ Μακ Νιλ με 15 πόντους και επιδόσεις σε ριμπάουντ και ασίστ που αποτελούν ρεκόρ καριέρας στην Α1. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε οχτώ ριμπάουντ ενώ το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν τα επτά και πάλι κόντρα στην Κηφισιά αλλά εκτός έδρας στην κανονική περίοδο. Ακόμη ο Μακ Νιλ είχε επτά ασίστ ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι πέντε που μοίρασε στα δύο παιχνίδια με τα Τρίκαλα καθώς ακόμη εντός με την ΑΕΚ και εκτός έδρας με τον Απόλλωνα.

Ο Βασίλης Σίμτσακ έγινε ο τρίτος παίκτης του Άρη φέτος μετά τους Γουάιτ και Χάγκινς που έφτασε σε νταμπλ νταμπλ έχοντας 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. Είναι η δεύτερη φορά που έφτασε σε αυτό το επίτευγμα με τη φανέλα του Άρη καθώς είχε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην περσινή σεζόν.

Τα 10 ριμπάουντ αποτελούν ατομικό ρεκόρ περιόδου για τον 35χρονο φόργουορντ-σέντερ που είχε από επτά στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό.

Μοιράζοντας πέντε ασίστ ο Ντομινίκ Γουότερς ξεπέρασε τις 200 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τα τέσσερα εύστοχα τρίποντα του αφού είχε από τρία στα εντός έδρας παιχνίδια με την Καβάλα, τον Αρκαδικό και τον Κολοσσό.

To Top