ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεκόρ καριέρας o ΜακΓκι, αλλά…

Το ρεκόρ καριέρας  στην Basket League που πέτυχε χθες στο ΟΑΚΑ ο Γκάρι ΜακΓκι δεν έφτανε για να πάρει τη νίκη ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη επέστρεψε στις επιδόσεις “double-double” με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ήταν η τέταρτη φορά που το έκανε στο φετινό πρωτάθλημα αλλά η πιο “γεμάτη” αφού το αδόκιμο έστω άθροισμα πόντων και ριμπάουντ ήταν μεγαλύτερο από τις προηγούμενες επιδόσεις του αφού είχε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ με τον Ήφαιστο εντός έδρας, 13 πόντους, 10 ριμπάουντ με το Ρέθυμνο εκτός έδρας και 13 πόντους, 13 ριμπάουντ με το Λαύριο εντός έδρας.

Οι 23 πόντοι έχουν ξεχωριστή χροιά για τον Αμερικανό σέντερ αφού συνιστούν νέο ρεκόρ καριέρας στην Betshop Basket League καθώς σημείωσε για πρώτη φορά επίδοση 20+ πόντων. Η προηγούμενη καλύτερη ήταν εκείνη των 19 πόντων που σημείωσε πέρσι με την Κύμη στα εντός έδρας παιχνίδια με το Λαύριο και το Ρέθυμνο.

Ακόμα έκανε στατιστικώς το καλύτερο παιχνίδι του στην Ελλάδα. Αυτό δείχνουν οι 29 βαθμοί του στην αξιολόγηση καθώς η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 27 που είχε πέρσι με την Κύμη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Τέλος, ο ΜακΓκι κόντρα στην ΑΕΚ έβαλε τις περισσότερες βολές του για φέτος (5/7), έχοντας το δεύτερο καλύτερο ποσοστό του μετά τις 3/4 που είχε απέναντι στο Λαύριο. Ωστόσο το συνολικό ποσοστό του παραμένει απογοητευτικά χαμηλό με 34/87 βολές και μόλις 39%.

To Top