ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεκόρ προσέλευσης σε βάθος δεκαετίας, “ευχαριστώ” της ΚΑΕ στον κόσμο!

Ρεκόρ δεκαετίας έκανε ο Άρης στην προσέλευση κόσμου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, ευχαριστώντας τους φιλάθλους της για τα 49.183 εισιτήρια που κόπηκαν στους 13 αγώνες της στην Α1!

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ: “Ο κόσμος του Άρη επέστρεψε μαζικά στο «Nick Galis Hall» και οι αριθμοί το πιστοποιούν. Η φετινή σεζόν είναι μακράν η καλύτερη αναφορικά με τα εισιτήρια που «έκοψε» η ομάδα μας στους αγώνες της κανονικής περιόδου.

Τα 49.183 εισιτήρια που «κόπηκαν» στους 13 αγώνες της φετινής regular season της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποτελούν ρεκόρ για τον «Αυτοκράτορα». Από τα επίσημα στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα, φαίνεται ότι φέτος ο Άρης έσπασε το ρεκόρ της σεζόν 2008-09, και μάλιστα κατά περίπου 14.000 εισιτήρια. Τρίτη καλύτερη «επίδοση» της δεκαετίας, τα περσινά 33.995 εισιτήρια, κάτι που αποδεικνύει ότι η «επιστροφή» του κόσμου ξεκίνησε από πέρυσι και συνεχίζεται με υψηλούς ρυθμούς.

kosmos-mix

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο Αυτοκράτορας έκοψε διπλάσια εισιτήρια σε σχέση με τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα (2006-2008), ενώ άξια αναφοράς είναι τα τέσσερα sold out, στους αγώνες με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η Άρης Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη συμπαράστασή τους και τους περιμένει ακόμα πιο μαζικά στους αγώνες που ακολουθούν, για τα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ”.

Τα εισιτήρια του Άρη την τελευταία δεκαετία

tickets_aris_kae_dekaetia

Τα εισιτήρια των φετινών αγώνων:

tickets_aris_2015-16

To Top