Ρεμς – Παρί 0-2: Δύο γκολ ο Εμπαπέ στο ιστορικό ντεμπούτο του Μέσι

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της η Παρί επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ρεμς και έκανε το “4 στα 4” στην Ligue 1, σε ένα ματς που λάμπρυνε με την παρουσία του ο Λιονέλ Μέσι κάνοντας ντεμπούτο με τους Παριζιάνους ως αλλαγή.

Η 29η Αυγούστου του 2021 θα περάσει στην ιστορία ως μία υπέροχη ποδοσφαιρική βραδιά για την Παρί και τους φίλους της. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιβλήθηκε 2-0 της Ρεμς για την 4η αγωνιστική της Ligue 1 και έκανε το “4 στα 4”, σε ένα ματς που έλαμψε ο Κιλιάν Εμπαπέ που πέτυχε δύο γκολ και ο Λιονέλ Μέσι, που έγραψε τα πρώτα αγωνιστικά λεπτα με τη νεά του ομάδα μετά απο μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στην Μπαρτσελόνα.

ΡΕΜΣ: Ραΐκοβιτς, Φοκέ, Γκραβιγιόν, Φαές, Αμπντελχαμίντ, Εμπουκού (46′ Μπερίσα), Κασαμά (46′ Λοκό), Λοπί (71΄Φαν Μπέργκεν), Μουνετσί, Κεμπάλ (76′ Φλιπς) Τουρέ (81′ Εκτικέ)

ΠΑΡΙ: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντιαλό (75′ Κιμπεμπέ), Κέρερ, Βεράτι (75′ Παρέδες), Βαϊνάλντουμ (66′ Ερέρα), Γκουέιγ, Εμπαπέ, Νεϊμάρ (66′ Μέσι), Ντι Μαρία (81′ Ντράξλερ)

To Top