Ρεν: Κατήγγειλε επίθεση εις βάρος των οπαδών της από την ισπανική Ομοσπονδία

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κατήγγειλε την Αστυνομία για επιθέσεις εις βάρος των οπαδών της που είχαν ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς με τη Βιγιαρεάλ εξέδωσε η Ρεν.
Την κακομεταχείριση που βίωσαν οι οπαδοί της από την ισπανική Αστυνομία κατήγγειλε η Ρεν.

Μετά από παράπονα που δέχθηκε ο γαλλικός σύλλογος πέρασε στην αντεπίθεση και εξαπέλυσε τα πυρά της εναντίον των Αρχών, τις οποίες κατηγόρησε για επιθέσεις εις βάρος των Γάλλων φιλάθλων που είχαν ταξιδέψει στην Ισπανία για τον αγώνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις πολυάριθμες μαρτυρίες που συλλέχθηκαν, η Ρεν εκφράζει την αγανάκτησή της για τη μεταχείριση που υπέστησαν οι οπαδοί της πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Οι οπαδοί συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης για να μεταβούν στο γήπεδο, υπό την εποπτεία της ισπανικής αστυνομίας. Το κλίμα ήταν εορταστικό, χωρίς καμία μορφή επιθετικότητας.

Παρόλα αυτά, από τις 18.30 μ.μ. έως τις 21:45, οι οπαδοί μας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη βάναυση και εκφοβιστική συμπεριφορά ορισμένων αξιωματικών επιβολής του νόμου. Η Ρεν είναι στο πλευρό των οπαδών, που ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη για να υποστηρίξουν την κοκκινόμαυρη ομάδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

To Top