ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρεπό σήμερα για τον Άρη και αναμονή για τη συνέχεια…

Ο Άρης βιώνει με τη σειρά του τη διακοπή του πρωταθλήματος, περιμένοντας τη συνέχεια για την επιστροφή στη δράση.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν σήμερα ρεπό και θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις βαδίζοντας στο… άγνωστο για την επόμενη μέρα.

Χθες ο Σέικ Ντουκουρέ, λόγω της ίωσης που είχε, έκανε ατομικό και οι υπόλοιποι Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Μιχάλης Παναγίδης) συνέχισαν τα προγράμματά τους (ατομικό και θεραπεία).

Όπως έχει αναφερθεί ξανά, η αναβολή θα δώσει χρόνο σε αρκετούς τραυματίες που εξακολουθεί να έχει ο Άρης αλλά και για ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται για την επιστροφή τους μετά από μακρά απουσία.

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τρίτη θα διαμορφωθεί εκ νέου το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Όπως ανακοίνωσε η Stoiximan Super League, το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση με θέμα, ανάμεσα σε άλλα, τον ορισμό των αγώνων που αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των διαιτητών.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεπό σήμερα για τον Άρη και αναμονή για την επιστροφή των διεθνών

Ρεπό έχει σήμερα ο Άρης, με τον Σάββα Καμπερίδη να περιμένει τις επιστροφές των δύο διεθνών παικτών για να ξεκινήσει η ομάδα το στάδιο της τελικής προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Προμηθέα (5/12) στο Παλέ.

Δημήτρης Φλιώνης και Μίλαν Μιλόσεβιτς βρίσκονται με τις εθνικές Ελλάδας και Βοσνίας αντίστοιχα στη «φούσκα» του Σαράγεβο για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και σήμερα οι ομάδες δίνουν τα τελευταία τους παιχνίδια για αυτό το «παράθυρο».

Αύριο οι δύο «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να έχει προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα, με το προπονητικό τιμ να περιμένει να έχει ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

To Top