ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρεπό σήμερα και από αύριο προετοιμασία για Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα και τους περιμένει από αύριο και πάλι στο γήπεδο για προπόνηση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Επί της ουσίας από αύριο η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το παιχνίδι της μεθεπόμενης Δευτέρας στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει τον Διαμαντή Σλαφτσάκη να γίνει απολύτως καλά με τις ενοχλήσεις που έχει στο δεξί γόνατο, ενώ από την Τρίτη λογικά θα επανέλθει στις προπονήσεις και ο διεθνής Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ρεπό σήμερα και από αύριο προετοιμασία για Καλλιθέα

Ο Λούκας Αλκαράθ έδωσε ρεπό στους παίκτες του για τη σημερινή μέρα και τους περιμένει αύριο στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για μία πρωινή προπόνηση με την ομάδα θα ξεκινήσει ουσιαστικά και η προετοιμασία για τον επαναληπτικό κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη για το 2012 ολοκληρώνονται με τον αγώνα της επόμενης Κυριακής (20.00) στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στην Καλλιθέα, παιχνίδι στο οποίο οι κίτρινοι θα επιδιώξουν την ανατροπή του εις βάρος τους 3-1, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αλκαράθ θα ξεκινήσει από αύριο την προετοιμασία της ομάδας του για τον συγκεκριμένο αγώνα, ελπίζοντας ότι οι παίκτες του θα μπορέσουν να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο από αυτό στο “Ελ Πάσο”.

 

To Top