ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεσιτάλ αστοχίας! Πέταξε δύο ακόμα βαθμούς στο Χαριλάου ο Άρης (1-1)…

Ο Άρης παρότι αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο (κακό του) πρώτο ημίχρονο από την Λαμία, την έπαιξε σαν την… γάτα με το ποντίκι στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Μπα, σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες και μοιραία έμεινε στο 1-1! Τεράστια πεταμένη ευκαιρία να “σκαρφαλώσει” στην 3η θέση, στο περιθώριο της 12ης αγωνιστικής. Το γκολ της ισοφάρισης ο Λάρσον, στους 17 βαθμούς πλέον ο Άρης. Τραγικός στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Βρέσκας, έκανε ότι μπορούσε για να μείνει το 1-1 και τα κατάφερε, με τους κιτρινόμαυρους να χάνουν δύο ακόμα βαθμούς φέτος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Με 4-2-3-1 ο Άρης. Στο τέρμα ο Τσιλιγγίρης, δεξιά ο Σάσα, αριστερά ο Κόρχουτ, με τους Βέλεθ και Ροζ στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ, Ματίγια και Μπα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Λάρσον με τους Φετφατζίδη, Γκάμα και Ντιγκινί πίσω του.

Με 4-2-3-1 και η Λαμία. Θεοδωρόπουλος στο τέρμα, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Βάντερσον, κέντρο Αντέτζο-Πλιάτσικας. Στα χαφ, Μπεχαράνο-Δημούτσος, δεξιά ο Ταιρόν, αριστερά ο Ρόμανιτς, δεκάρι ο Καραμάνος, κορυφή ο Τουράμ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ…

Μόλις στο 2΄ η Λαμία έφτασε στο γκολ με τον Τουράμ, το οποίο σωστά δεν μέτρησε καθώς υπήρξε οφ σάιντ, με τον Βρέσκα να παίρνει την απόφαση αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR.Ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Λάρσον να σουτάρει σε… πλάγιο στο 5΄από τα αριστερά καθώς η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα, ενώ ο Γκάμα στο 9΄σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων της Λαμίας με σουτ από τα αριστερά, εκτός μεγάλης περιοχής.

Σε αντίθεση με άλλους αγώνες ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το πρώτο ημίχρονο και το… πλήρωσε! Ο Τουράμ και πάλι στο 16΄με καλή ενέργεια… άδειασε τον Βέλεθ και με σουτ από την μεγάλη περιοχή, νίκησε τον Τσιλιγγίρη για το 0-1.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΣΟΝ!

Ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του μετά το 25ο λεπτό, αρχίζοντας να πιέζει την άμυνα της Λαμίας. Μέχρι τότε αρκετά τα λάθη αμυντικά. Στο 31΄ο Φετφατζίδης έκανε μία από τις γνωστές του κούρσες, την κατάλληλη στιγμή άνοιξε αριστερά στον Γκάμα που γύρισε με τη μία στο πέναλτι εκεί που ήταν ο Λάρσον που σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Στο 37΄, σουτ στην κίνηση από τον Φέτφα, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στο 39΄ένα ξαφνικό σουτ του Ροζ, κατέληκε ελάχιστα άουτ σε κόρνερ, καθώς η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Η πίεση του Άρη στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου δεν απέδωσε καρπούς, με το 1-1 να μένει για το πρώτο 45λεπτο.

ΣΤΟ… ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Ο Άρης έψαξε το γκολ της ολικής ανατροπής από το ξεκίνημα στο β΄μέρος. Στο 48΄ο Κόρχουτ σέντραρε, άφησε ο Ντιγκινί και ο Φέτφα πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στο 60΄νέο σουτ του Φέτφα, η μπάλα πάνω από την εστία της Λαμίας σε κόρνερ! Στο επόμενο λεπτό (61΄) μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ροζ, μετά την σέντρα του Γκάμα από τα αριστερά, να περνά ελάχιστα άουτ.

ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ… ΒΡΕΣΚΑΣ!

Νέα προσπάθεια του Ροζ στο 62΄, καλό σουτ από μακριά, στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου! Η ασφυκτική πίεση του Άρη συνεχίστηκε! Aπευθείας φάουλ του Ματίγια, έφυγε η μπάλα από τον Θεοδωρόπουλο και ο Μπα στο ριμπάουντ την έστειλε στο δοκάρι στο 68΄!Εξαιρετικό σουτ του Γκάμα στο 69΄, δύσκολα σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο ίδιο λεπτό πλασέ του Μαντσίνι στο δεύτερο δοκάρι κατέληξε στην πάνω πλευρά των διχτύων της Λαμίας!

Στο 80΄γύρισμα του Μαντσίνι, δεν πρόλαβε την προβολή ο Λάρσον, για να την σπρώξει στα δίχτυα! Στο 82΄νέα ευκαιρία με το σουτ του Ματίγια με το αριστερό να καταλήγει ελάχιστα άουτ και αυτό! Στο 83΄ο Γκάμα έφυγε μόνος απέναντι στον Θεοδωρόπουλο, όμως έχασε τις δυνάμεις και το πλασέ δεν ήταν καλό!

Στα λεπτά που απέμειναν ο Άρης δεν σταμάτησε την πίεσή του, ο Βρέσκας όμως έκανε ότι μπορούσε για να μείνει το 1-1 και τα κατάφερε με συνεχόμενες αποφάσεις εις βάρος του Άρη!

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Σάσα, Βέλεθ, Ροζ, Ματίγια, Μπα, Γκάμα, Φετφατζίδης (64΄Μαντσίνι), Ντιγκινί (64΄Μαρτίνες), Λάρσον

ΛΑΜΙΑ (Α. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο (70΄Βασιλόγιαννης), Τουράμ, Ταιρόν (46΄Βύντρα), Καραμάνος (85΄Σάλιακας), Σκόνδρας

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Δημήτρης Μαλούτας (4ος)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνος Ψαρρής (AVAR)

 

To Top