Ρεσιτάλ με Γκλάντμπαχ – Γκίλμπις, Λουκέρνη στο Χ2 το σημείο της ημέρας‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μέρα επιτυχιών και η χθεσινή με την «Μπόμπα» της Γκλάντμπαχ να τινάζει την… μπάνκα στον αέρα και το «διπλό» της γερμανικής ομάδας να «πληρώνει» 3.40. Βέβαια αυτή η απόδοση δεν ήταν η μεγαλύτερη που επαληθεύτηκε χθες στοBetarades.com, καθώς η κατηγορία «Τένις» έκλεψε και πάλι την παράσταση. Η νίκη του Γκίλμπις κόντρα στον Χάας «πλήρωσε» 5.04 και μοίρασε σε όσους εμπιστεύτηκαν το σημείο (σ.σ. μάλιστα ο tipster στήριξε την πρόταση με 40 ευρώ ποντάρισμα) πλούσια κέρδη.

Πάμε τώρα στις σημερινές προτάσεις με τις επαναληπτικές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Europa League να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Το σημείο της ημέρας έρχεται από το Βέλγιο εκεί όπου η Λουκέρνη (είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι) φιλοξενείται από την Γκενκ. Εμείς στηρίζουμε την ελβετική ομάδα με 50 ευρώ ποντάρισμα στο Χ2 σε απόδοση 2.12 στην BetVictor. Από εκεί και πέρα πάμε με την Ντίλα Γκόρι στο 1Χ κόντρα στη Μαρίτιμο, σημείο που βρίσκουμε σε απόδοση 2.03 στην BetVictor. Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, αφού η μεγαλύτερη απόδοση προσφέρεται για σήμερα στο Χ2 του Ατρομήτου μέσα στη Νιούκαστλ σε απόδοση 3.25 στην 888. Στοιχηματική ευκαιρία και το «Διπλό» Draw No Bet της Λέγκια μέσα στη Νορβηγία με αντίπαλο τη Ρόζενμποργκ, αφού η Expekt το παίζει σε απόδοση 2.80. «Διπλό» Draw No Bet παίζουμε και την Ανζί με αντίπαλο την Άλκμααρ σε απόδοση 2.50 στην Pinnacle.

Στα «Μονά» τώρα, χθες δεν τα πήγαμε καλά για αυτό και σήμερα πάμε με πίστη για ανάκαμψη. Το δυνατό μας σημείο με 40 ευρώ ποντάρισμα είναι ο «Άσσος» της Χέρενφεν με αντίπαλο την Μόλντε σε απόδοση 1.88 στην 10Bet, ενώ για τη Βραζιλία η νίκη της Σάο Πάολο κόντρα στην Μποταφόγκο πληρώνει 1.91 στην Interwetten.

Στο «Τένις» τώρα όπως αναφέραμε πιο πάνω η νίκη του Γκίλμπις «τίναξε» την μπάνκα στον αέρα αφού μας αύξησε το ταμείο κατά 161 ευρώ, μια και ποντάραμε 40 ευρώ σε απόδοση 5.04. Σήμερα συνεχίζουμε δυνατά με δύο προτάσεις εξίσου σημαντικές. Δείτε εδώ τα σημερινά σημεία και διαβάστε την ανάλυση.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top