ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεσιτάλ υποκρισίας από Χριστοβασίλη για τους φιλάθλους του Άρη

Ρεσιτάλ υποκρισίας από Χριστοβασίλη για τους φιλάθλους του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο μεγαλομέτοχος των Ιωαννίνων αφού άφησε ασχολίαστα τα φέιγ βολάν που κατήγγειλαν τις… δορυφορικές σχέσεις του με τον εισαγόμενο μεγαλοεπιχειρηματία, δήλωσε μετά τον αγώνα ότι: “Η απαγόρευση της παρουσίας των φιλάθλων του Άρη ήταν καθαρά θέμα της αστυνομίας, λόγω δυο γεγονότων. Το ένα ήταν τα έργα που έγιναν στους Ζωσιμάδες και το άλλο, τα όσα διαδραματίστηκαν πέρσι από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους του Άρη…”.

Λόγια υποκρισίας την στιγμή που όλος ο χειρισμός της κατάστασης των ανθρώπων του ΠΑΣ έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ήθελαν τον κόσμο του Άρη στο γήπεδο.

Στη συνέχεια είπε στην κάμερα της NOVA: «Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με τρεις αγωνιστικές εκτός έδρας. Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, ήταν πολύ δύσκολο ωστόσο βάλαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Έχουμε 14 καινούριους ποδοσφαιριστές από την άμυνα και μπροστά. Στόχος μας αυτή τη σεζόν είναι να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο αλλά και να σωθούμε, διότι φέτος πέφτουν αρκετές ομάδες. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου θέλουμε να δούμε πού θα είμαστε για να αξιολογήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το αν μπορεί να φανταστεί τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς τον προπονητή, Γιάννη Πέτρακη: «Προς το παρόν όχι. Θα προχωρήσουμε μαζί όσο αντέξουμε και οι δύο».

To Top