Ρεσιτάλ υποκρισίας! Ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, πέρσι έκανε τον… Πιλάτο στην πλαστογραφία σε βάρος του Άρη

Απίστευτες σκηνές έγιναν σήμερα στο γήπεδο της Καλλονής και τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να παίρνει Όσκαρ… υποκρισίας.

Η δίκαια αποβολή του Έργκους Κάτσε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή Μήτσιου (είδε η Ελλάδα να βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Αντί λοιπόν, ο κατ’ άλλα πουριτανός και “λάτρης” της δικαιοσύνης και της ηθικής, Αναστασιάδης να τραβήξει το αυτί από τον παίκτη του που έβριζε, ξέσπασε σε ένα θέατρο της υποκρισίας.

Σηκώθηκε από τον πάγκο και άρχισε να παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια! “Πάμε να φύγουμε” έδειξε καθαρά η κάμερα, με τον Αναστασιάδη να κάνει χειρονομίες και να προτρέπει τους πάντες να αποχωρήσουν από το γήπεδο, για την δήθεν αδικία.

Όλοι θυμήθηκαν βέβαια ότι πέρσι ως προπονητής του Πλατανιά, έκλεισε τα μάτια στην πλαστογραφία σε βάρος του Άρη, με το γκολ που ποτέ δεν πέρασε την γραμμή του Διούδη, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη (oι κίτρινοι απείλησαν τότε με… αποχώρηση)!

Τότε έκανε τον… Πιλάτο δηλώνοντας ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία! 

To Top