Ρεχάγκελ: «Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου με αφορμή την ταινία για τη ζωή του και την συμβολή του στο έπος του 2004 της Εθνικής, ο Ότο Ρεχάγκελ ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη για να επιστρέψει στο γαλανόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός:

«Πάντα ενδιαφερόμουν για αυτήν την ιστορία. Είναι απίστευτη η σχέση που έχω με τον Γιάννη Τοπαλίδη και τους παίκτες μου. Ακόμη και ο γιος μου έδειξε την ταινία στην Αυστραλία όπου μένει και χάρηκε πολύ για αυτήν. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν συνέντευξη και δεν είχα καταλάβει. Μετά κατάλαβα ότι υπήρχε παγκόσμιο ενδιαφέρον και το απόλαυσα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα βρήκα ένα ασυνήθιστο γκρουπ παικτών, όπως ο Ζαγοράκης, ο Δέλλας, ο Καραγκούνης, ο Σεϊταρίδης και άλλοι. Υπήρχε μια ομάδα παικτών.

Σπάνια μια ομάδα στηρίζεται σε ένα Πελέ, έναν Μέσι ή μία… Μαρία Κάλας. Ο αρχηγός μας ήταν ο Ζαγοράκης, που βγήκε ο καλύτερος του τουρνουά. Αν σας έλεγα πριν από μερικά χρόνια ότι καλύτερος παίκτης του τουρνουά θα έβγαινε Έλληνας, θα το πιστεύατε;», ανέφερε αφοπλιστικά ο Γερμανός ο οποίος ανέφερε για το εάν έχει μιλήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την κατάσταση στην οποία είναι η Εθνική.

«Δεν ξέρω αν ο Ζαγοράκης θα μου τηλεφωνήσει. Έχει άλλες σκοτούρες. Πρέπει να έχει τους παίκτες. Μερικές φορές έχεις μερικους εξαιρετικούς παίκτες όπως είχαμε και εμείς τότε. Αυτό δεν γίνεται μαγικά. Πρέπει κάποιος να έχει και υπομονή αλλά κανείς δεν έχει πολλή υπομονή».

To Top